Förbättra arbetsmiljön med smarta kontorstjänster

En god arbetsmiljö är viktigt ur många aspekter. Det ser till att förutsättningarna för att trivsel, arbetsglädje och effektivitet maximeras, och ger samtidigt ett gott intryck till besökande kunder och nya rekryteringar. Sedan finns det så klart också regler och lagar som måste följas kring arbetsmiljön.

Att outsourca tidskrävande, men viktiga moment blir allt vanligare för företag. Med Worky som partner, automatiserar du alla de regelbundna leveranser som är kopplade till god arbetsmiljö. Du kan beställa färdiga paket eller välja och vraka bland olika tjänster. Bland annat erbjuds frukt- och kaffepåfyllning varje vecka, städning, hantverkare och vaktmästare på stand-by, växter och ergonomikonsultation. Du kan också få hjälp med kontorsflytt och installation av datorer, telefoni med mera.

Arbetsmiljö för både små och stora företag

Det finns ofta en viss romantisering kring företagshistorier. En eller två personer startar sitt företag i ett garage och jobbar stenhårt utan någon som helst tanke på arbetsmiljön. Det kan vara inspirerande och kul i början – men väldigt snabbt inser de flesta att ”kontoret” faktiskt behöver bli ett riktigt kontor.

Det dock är tidskrävande att driva ett kontor. Regelbunden städning, återvinning av kontorsmaterial och alla de hundratals andra moment som ingår, tar värdefull tid från verksamheten. Med hjälp från företagstjänster från Worky, kan du känna dig trygg med att kontoret är välkomnande och rent – varje dag. Underskatta inte heller kvalitetsskillnaden som städning utförd av proffs innebär.

Gör företaget mer attraktivt

Rekryteringsprocesser idag handlar mycket om att attrahera rätt personer. Det är dyrt att anställa och dyrt att avbryta en anställning. Som företagare vill du helt enkelt anlita rätt person från början. Det betyder att rätt personer också har mer makt. Därför är det extra viktigt att ge ett bra första intryck i alla de aspekter du kan påverka, för att visa upp trovärdighet och seriositet. Att visa runt potentiella kandidater för anställning på kontoret, kan i många fall vara avgörande i hur personen värderar företaget och arbetsplatsen.

Detsamma gäller så klart kunder. Det är mycket dyrare att skaffa nya kunder, än att behålla de man redan har. En trevlig arbetsplats visar att företaget är seriöst och tar rutiner på allvar. Gör jobbet enklare och ta hjälp från experter utifrån – det lönar sig nästan alltid i längden.