Välj Sector Alarms företagslarm!

Ett företagslarm kan vara räddningen för företagets inventarier och de anställdas trygghet. Det är dock viktigt att välja ett företagslarm som passar verksamheten och lokalerna. Med Sector Alarm får du helhetslösningar som fokuserar på 100 % säkerhet.

Ett företagslarm från Sector Alarm är unikt i sitt slag då du alltid får en personlig kontaktperson att få råd av och som stöttar dig när du behöver service av larmet. Du får även skräddarsydda lösningar för ditt företag, fria utryckningar om inbrott eller misstanke för inbrott inträffar. Även brandsäkerhet ingår samt installation av larmet från A till Ö. Allt detta till fördelaktiga priser.

Att välja företagslarm

När du väljer företagslarm måste du tänka smart och för allas bästa. Du vill inte missa något eftersom det kan stå hela företaget dyrt senare. Ha alla lokaler i åtanke, var de viktigaste inventarierna står eller ligger samt hur personalens trygghet kan komma i första hand. Välj även ett lätt larm som kan regleras med kod eller annan lösning för att slå av och på utan att de anställda behöver tänka så det knakar innan de går in genom dörren eller stänger på kvällen.

Det kan även vara bra att tänka på andra åtgärder.

  • Brandsäkerhet
  • Överfallslarm
  • 24 timmars rådgivning om något skulle hända

Om Sector Alarm

Sector Alarm är ett välkänt företag som satsar helhjärtat på kundernas trygghet. De värnar verkligen om den personliga kontakten sinsemellan kund och deras egna personal. Inbrott sker ju oftast på konstiga tider på dygnet och om ingen skulle vara tillgänglig när det sker, kan det få svåra konsekvenser. Men även dialogen om hur larmet fungerar och hur de anställda kan ställa sig till larmfunktioner och så vidare, är också en viktig fråga för Sector Alarm.

De är också snabba som attan att rycka ut när larmet går och tjuven står redo att länsa kontoren. Vissa väktarbolag tar alldeles för lång tid på sig att rycka ut och komma till skott, men Sector Alarm är där på stört. Vad betalar man annars för?

De ligger också steget före för att ständigt utveckla nya lösningar med enkelhet. Kort sagt är det en bra lösning för alla företag.