Planer på att starta lagerhall i Skåne?

Det är bråda tider för handlarna just nu, men det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln. Så om du planerar att starta en verksamhet med lagerhållning finns några saker att tänka på.

Planerar du att starta en verksamhet i Skåne? Hitta lagerhallar hos hallbyggarna.se till att börja med. Dessa kan du nämligen välja hur stora du vill ha och med vilka bekvämligheter de ska byggas till med, perfekt för dig som planerar att expandera med tiden och inte vill ha eller behöver ett större lager i första skedet. Till Dagens Industri är detta just något man från företagets sida lyfter fram. Att man har en hall-produkt som enkelt kan förlängas eller helt demonteras direkt på plats allt efter kundens behov och företagsstorlek vilket passar bra när man företag vill förändra eller till och med förflytta verksamheten man har. Likaså är det fördelaktigt med den här typen av lagerhall i dessa tider när det är flertalet företag som behöver halvera eller helt lägga ned sina verksamheter på grund av det rådande läget i världen. Till exempel meddelade restauranggrossisten Martin & Servera nyligen att man behövt permittera samtliga provanställda inom företaget eftersom deras kunder är dom som drabbats hårdast av krisen. Dock säger man till Hallandsposten att man inte behövd vidta samma åtgärd för de fastanställda inom lagerverksamheten vilket är positivt.

Ha koll på reglerna om lagerhållning

Något som är bra att tänka på när du ska driva verksamhet och behöver ha lagerhållning är vilka regler och definitioner som gäller. Som tur är har Skatteverket skrivit och sammanfattat vilka olika typer av lager det finns i lagens och skattepliktens definitioner och hit hör just lager av varor. Men innan du startar din verksamhet är det bra att var ordentligt påläst, det finns trots allt en hel del regler som gäller rörande bokföring, redovisning, bokslut och annat.